tisdag 11 januari 2011

På dinosauriernas tid.

När jag var liten fanns det ett musikprogram som hette Tracs. Varje lördag kl 13:00(tror jag att det var) satt jag där med kasettbandspelaren i högsta hugg för att uppdateras inom musikvärlden. Det var ett evinnerligt tryckande på denna bandspelare. Ibland trodde jag att en låt var bra och påbörjade då inspelningen, efter ett tag insåg man att det var rena rama skiten. Då trycktes inspelningen av,kasettbandet spelades tillbaka, det lyssnade så att man var på rätt ställe och sen inväntades nästa låt och så hållde det på. Ibland kom även en del av Kaj Kindvalls prat med, för det var inte alltid så lätt att tajma.

Allt eftersom jag blev äldre så omprioriterades tiden och istället för att bänka sig framför radion på lördag förmiddag så låg jag i sängen och sov.

I dag behövs det inga radio för att uppdatera sig inom musikvärlden, det räcker med en dator. Då har du fri tillgång till all sorts musik 24 timmar om dygnet via You tube och Spotify. Tiden är det ju oftast värre med och då är det tur att det finns en musikintresserad (snart tonåring) i huset. Det är inte alltid som vi har samma smak kan tilläggas men i bland så.
Tänkte bjuda på en låt som jag har upptäckt tack vare henne.




Inga kommentarer: